Onze vleesproducten & vleeswaren

11
feb 2013

HIERBIJ EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT VLEESPRODUCTEN & VLEESWAREN

Ambachtelijke Beenham

ambachtelijke beenham

PUUR, ECHT EN VOL VAN SMAAK

Onze klassieker en grote trots! Beenham zoals beenham volgens ons moet zijn: puur, echt en vol van smaak. Het begint uiteraard met het gebruik van goed vlees. Van varkens die duurzamer zijn grootgebracht, met respect voor dier en milieu. Dan voegen we handmatig en met zorg enkel natuurlijke ingrediënten toe waarna de beenhammen hun weg vervolgen voor een unieke behandeling in onze kookketels.

Schnitzel

schnitzels

EXTRA MALS WANT NIET PLATGESLAGEN MAAR GESNEDEN

Onze schnitzels worden gemaakt van de varkensbovenbil en na het snijden eenmaal door grof paneermeel gehaald voor die heerlijke krokante laag. Onze schnitzels worden niet platgeslagen maar dun gesneden. Zo laten we de celstructuur in tact en blijft de schnitzel bij bereiding extra mals en sappig.

Schwarzwalderham

gesneden schwartzwalder3

KARAKTERISTIEK AROMA

Een ham met karakter, deze gerookte rauwe varkensham uit het Duitse Zwarte Woud. De ham wordt droog gepekeld en met knoflook, koriander, peper en jeneverbes ingesmeerd. Het roken gebeurt in een rookkamer van 25˚C op verse dennen en sparren.

Rosbief

rosbief2

ZACHT DOOR RUNDERBOVENBIL

Onze rosbief snijden we van de runderbovenbil. Hierdoor krijgen we namelijk die echt zachte en sappige rosbief. Rustig grillen in de oven en verder niets meer aan doen, heerlijk!

Roasted Pork

pork roasted

ZACHTE STRUCTUUR, KRUIDIGE SMAAK

Van varkensrib met buikspek eromheen maken we onze Roastend Pork. Licht gepekeld en afgemaakt met grillkruiden. Heerlijk veelzijdig!

Grillworst

grillworst2

MET EEN BEETJE HAVERMOUT VOOR EEN LUCHTIGE BITE

Uit eigen worstmakerij en van 100% biologisch varkensvlees. Aan onze grillworst voegen we een beetje havermout toe. Havermout? Ja, volgens ons de manier om de grillworst luchtiger te maken met optimaal smaakbehoud. Niet alleen wij maar ook onze klanten vinden hele stevige en compacte grillworst namelijk niet zo lekker. Luchtig en met een beetje pit wel!

Comments are closed.

De Nieuwe Slager BV | Energiestraat 43 | 1411 AS Naarden | 035 695 07 64 | info@denieuweslager.nl | © 2015

Sitebouw door: PP Websitebouw.