Ambachtelijke Beenham
PUUR, ECHT EN VOL VAN SMAAK
Onze klassieker en grote trots! Beenham zoals beenham volgens ons moet zijn: puur, echt en vol van smaak. Het begint uiteraard met het gebruik van goed vlees. Van varkens die duurzamer zijn grootgebracht, met respect voor dier en milieu. Dan voegen we handmatig en met zorg enkel natuurlijke ingrediënten toe waarna de beenhammen hun weg vervolgen voor een unieke behandeling in onze kookketels.
Schwarzwalderham
KARAKTERISTIEK AROMA
Een ham met karakter, deze gerookte rauwe varkensham uit het Duitse Zwarte Woud. De ham wordt droog gepekeld en met knoflook, koriander, peper en jeneverbes ingesmeerd. Het roken gebeurt in een rookkamer van 25˚C op verse dennen en sparren.
Grillworst
MET EEN BEETJE HAVERMOUT VOOR EEN LUCHTIGE BITE
Uit eigen worstmakerij, gemaakt van beter leven varkensvlees 1 ster. Aan onze grillworst voegen we een beetje havermout toe. Havermout? Ja, volgens ons de manier om de grillworst luchtiger te houden en een grove maling voor een optimale vlees beleving. Niet alleen wij maar ook onze klanten vinden hele stevige en compacte grillworst namelijk niet zo lekker. Luchtig en met een beetje pit wel!