Over ons

Over Ons

Vlees komt, volgens ons, echt tot z’n recht als het ambachtelijk verwerkt en bereid wordt.IMG_0982
Zonder gebruik te maken van onnodige of onnatuurlijke toevoegingen, volgens het Clean Label principe. Daar zetten wij ons met zorg en liefde, elke dag weer, voor in!

HET BEDRIJF
De Nieuwe Slager bestaat meer dan 80  jaar en kenmerkt zich door de ambachtelijke verwerking en bereiding van vleesproducten en -waren gesteund door moderne apparatuur met de hoogst haalbare hygiëne-eisen. Een relatief klein bedrijf dat door optimaal efficiënte werkwijze en korte communicatielijnen makkelijk inspeelt op de huidige ontwikkelingen.

DE AMBACHT
Al onze vleesproducten & vleeswaren worden ambachtelijk verwerkt en bereid. Neem bijvoorbeeld onze beenhammen. Eerst voegen we handmatig en met zorg enkel natuurlijke ingrediënten toe. Daarna vervolgen ze hun weg voor een unieke behandeling in onze kookketels. En het resultaat? Wij durven te zeggen: de lekkerste beenham van Nederland!

KWALITEIT VOOR DE GASTEN
De vleesproducten & -waren van De Nieuwe Slager zijn in heel Nederland te vinden. Bij bekende hotels en restaurants die kwalitatief goede producten voor hun gasten net zo belangrijk vinden als wij.

KWALITEIT VOOR HET DIER
Dat de dieren een goed leven hebben gehad en met respect zijn behandeld vinden wij minstens zo belangrijk. Ons varkensvlees en onze kalkoenen kennen dan ook het Beter Leven kenmerk.